Open Atelier Jumeaux vs. VEST

Jumeaux – VEST
Bogaerdstraat 1 - 9200 Dendermonde
 
Kerstmarkt, Dendermonde
Open Atelier, 13 december van 15u tot 19u.

 
Op zondag 13 december vindt de jaarlijkse Kerstmarkt  in Dendermonde plaats. Lederwaren Jumeaux wil van deze gelegenheid gebruik maken om hun klanten te verwelkomen in hun winkel en atelier. Dit is een bijzonder aangename manier om te zien hoe de prachtige handtassen worden gemaakt. De Jumeaux handtassen zijn volledig met de hand vervaardigd in een zeer beperkte productie, deze handtassen zijn daarom stuk voor stuk uniek.

Tijdens de Countryside beurs stonden VEST en Lederwaren Jumeaux naast elkaar en daar werden al plannen gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat beide handgemaakte producten hand in hand kunnen gaan. Luxury handmade knitwear, Vesten, sjaals, mutsen en wanten in Alpaca wol, Mohair en zijde, extra zacht en sterk. Het breiwerk is sober en uitgevoerd in basiskleuren. Ze accentueren het karakter van je outfit, net zoals de handtassen van Jumeaux. Elk exemplaar is uniek, want met de hand gemaakt en gebreid. 

Tijdens deze namiddag kun je de collectie VEST op zijn zachtheid komen testen, de kleuren ontdekken en naar hartelust passen.
 
Vanaf 15u zijn jullie van harte welkom om een kijkje te komen nemen en krijgen jullie een woordje uitleg. 
Vergezeld van een glaasje maken we er een warme en gezellige namiddag van.
We kijken uit naar jullie bezoek!

 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published